Ga naar de inhoud

Vacature assistent monteur

Ben jij die technische aanpakker die aan de slag  wil op nieuwbouwprojecten, dan hebben wij een mooie job als assistent monteur voor jou! 

Wie ben jij: 

Je bent een doener en niet bang om je handen vuil te maken. Je bent leergierig en denkt in oplossingen. Je kunt goed samenwerken, bent collegiaal en vindt een gezellige vrijdagmiddagborrel op zijn tijd leuk om bij aan te schuiven. 

Je hebt aantoonbaar affiniteit met techniek en bent gemotiveerd om cursussen te volgen. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en je laat je niet snel uit het veld slaan, ook al is het wel eens druk. Je bent in bezit van rijbewijs B en een geldige VCA is een pré. 

Wie zijn wij: 

Wij zijn Installatiebedrijf Adams en zijn gevestigd in Roosendaal. We zijn een dynamisch familiebedrijf waar we met een team van 35 vaste medewerkers en gemiddeld 5 flexkrachten iedere dag onze schouders eronder zetten om onze klanten en opdrachtgevers optimaal te bedienen. Onze nieuwbouwprojecten lopen uiteen van luxe villabouw tot starterswoningen en vakantiehuizen waarvoor we zeer divers en specialistisch werk uitvoeren op elektro- en installatietechnisch gebied. 

Wat ga je doen: 

Als assistent monteur voer je onder begeleiding diverse montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ondersteun je de monteurs door het verrichten van diverse hand- en spandiensten. Je zorgt voor een opgeruimde en nette werkplek, werkt veilig, je gebruikt de persoonlijke beschermingsmiddelen en neemt actief deel aan toolboxmeetings.  

Het werk voer je uit volgens de planning, tekeningen en voorschriften en volgt de concrete instructies op die je krijgt van je leidinggevende. Je bent iemand die netjes en nauwkeurig werkt en je hebt je werkbonnen en urenstaten administratief op orde. Je overlegt over problemen en afwijkingen in het werk en communiceert e.e.a. tijdig richting je leidinggevende. 

Wat bieden we: 

  • Een uitdagende baan binnen een groeiend familiebedrijf 
  • Een mooi salaris conform Cao (Metaal en Techniek – Technisch installatiebedrijf) en afhankelijk van je werkervaring en opleiding
  • 25 vakantiedagen, 13 Adv-dagen bij een 40-urige werkweek, pensioen via PMT 
  • Je krijgt de beschikking over een werkbus en gereedschap om jouw werk goed te kunnen uitvoeren en fijne bedrijfskleding voor een goede eerste indruk 

Interesse en wil je meer weten?  

Neem dan contact op met Viola Meulenbeld, HR- manager

We nemen we z.s.m. contact met je op!