Ga naar de inhoud

Elektrotechniek

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop in al onze elektrische installaties.
Of het nu gaat om bekabeling, schakelkasten of verlichting, we zijn uw partner in elektrotechnische projecten. 

Installatiebedrijf Adams,

meer dan 15 jaar actief als installateur op zowel elektro als installatietechnisch vak. Met name opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw en het midden- kleinbedrijf kennen ons als een betrouwbare partner in de aanleg van technische installaties. 

Een licht- en krachtstroominstallaties is de basis van uw elektrische installatie. Deze installatie zorgt ervoor, dat uw elektrische energie hierover wordt getransporteerd. Deze installaties zijn de essentie van elke woning, school, kantoorgebouw, appartement, zorgcentrum of ieder andersoortig gebouw.  

Wij ontwerpen en installeren de elektro technische installatie, brengen  schakelmateriaal aan voor de diverse lichtpunten, plaatsen de wandcontactdozen voor de apparatuur en monteren de lichtarmaturen voor binnen en buiten. Tevens kunt u denken aan het ontwerpen en installeren van een zonnestroominstallatie, ook daar kunnen wij u mee ontzien van het complete traject van ontwerp tot installatie! 

Op elektrotechnisch gebied staan wij garant voor een veilige en functionele elektrotechnische installatie die voldoet en functioneert aan al uw wensen en eisen, conform de geldende voorschriften en wet- en regelgeving. 

Ook als particulier bent u welkom bij Installatiebedrijf Adams.

Zelfs op een mooie woning van bijna 100 jaar oud hebben wij op het platte dak een PV-installatie gelegd. Deze woning voldoet nu aan de huidige wensen.

Ook op zoek naar PV-panelen?