Ga naar de inhoud

Vacature elektromonteur

Wie ben jij: 

Met jouw ervaring pak je diverse elektrotechnische werkzaamheden moeiteloos zelfstandig op en ben jij de allrounder op wie we kunnen rekenen. Je gaat door tot de klus af is en je denkt oplossingsgericht. Je werkt nauwkeurig en veilig. Je bent behulpzaam en collegiaal en vindt het op zijn tijd leuk om aan te schuiven bij onze vrijdagmiddagborrel.  

Wie zijn wij: 

We zijn een dynamisch familiebedrijf waar we met een team van 35 vaste medewerkers en gemiddeld 5 flexkrachten iedere dag onze schouders eronder zetten om onze klanten en opdrachtgevers optimaal te bedienen op vlak van elektro- en installatietechniek. We hebben binnen ons bedrijf een afdeling Nieuwbouw en een afdeling Service. 

Wat ga je doen: 

In deze baan als elektromonteur kun je werkzaam zijn in de nieuwbouw of bij onze serviceafdeling. Afhankelijk van waar je interesse en ervaring ligt, kun je kiezen voor de service of de nieuwbouw. Of misschien vind je beide afdelingen interessant? 

Het werk varieert van het aanleggen van complete elektrotechnische installaties in nieuwbouwprojecten tot het vervangen van een meterkast of stopcontact bij een particulier (service). 

Wat verwachten we van jou: 

Je bent een ervaren en zelfstandig elektromonteur met veel gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent goed in het bedenken van oplossingen, kunt snel schakelen en laat je niet gauw uit het veld slaan, ook al is het wel eens druk. Je bent in bezit van rijbewijs B en een geldige VCA.  

Wat bieden we: 

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiend familiebedrijf 
  • Een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring en opleiding 
  • 25 vakantiedagen, 13 Adv-dagen bij een 40-urige werkweek, pensioen via PMT 
  • Je krijgt de beschikking over een werkbus en gereedschap om jouw werk goed te kunnen uitvoeren en fijne bedrijfskleding voor een goede eerste indruk 

Interesse en wil je meer weten?  

Neem dan contact op met Viola Meulenbeld, HR- manager

We nemen we z.s.m. contact met je op!